Qytetet janë shtëpia jonë e përbashkët. Detyra për ta bërë dinjitoze jetën në bashkitë e Shqipërisë është e të gjithë shqiptarëve.

Bëj detyrën qytetare, denonco problemin me të cilin përballesh në qytetin ku jeton!
Kush flet, dëgjohet!

Në këtë platformë ju mund të bëni denoncimin tuaj me foto dhe tekst, duke specifikuar bashkinë dhe adresën. Denoncimi juaj do të shfaqet në faqe menjëherë.
Qëllimi i kësaj platforme është krijimi i një hapësire ku qytetarët të denoncojnë problemet dhe personeli i bashkisë të informohet për t’i zgjidhur ato.

Dërgoni denoncimin tuaj duke plotësuar fushat e kërkuara si më poshtë.

Ju lutem plotësoni fushat e kërkuara!
Ngarko foto

Plehrat mal

Plehrat mal

Miredita, Dhe me kete foto nga Njesia nr 7 ngjitur me shkollen "Gustav Majer", ju uroj nje dite te shendetshme. Shihemi ne darke... P.S. Te kisha nje peme per ate zot do ta mbillja aty...ah si nuk kam nje peme dhe nje lopate.

Lemsh trafiku

Lemsh trafiku

Nese jeni ne Durres dhe e doni akoma veten mos i bini nga autostrada

Bidona ne rruge

Bidona ne rruge

Me keto bidonat ne rruge qe zene vende parkimi si do ia bejme? A ka rregulla ketu apo jo?

Plehra te hedhura kudo

Plehra te hedhura kudo

Jam banor i zones se pallateve tek liqeni artificial. Zona eshte mbushur me plehra, letra, bidona te hedhura kudo. Nuk shohim njerinte pastroje nga punonjesit e bashkise.

Mashtimet e Erion Veliaj

Mashtimet e Erion Veliaj

Pushime të mbara qytetarë të Tiranës, 14 korrik 2020 hapet tenderi për Studim Projektim "Ndertim i Teatrit Kombëtar". Nuk po dua ta besoj që as "qeveriu" e as "bashkiu" nuk paskan pas projekt për Teatrin Kombëtar??? Po si ka mundësi që po bëjnë tender gati 500 mijë...