Eshte shume qesharake se si ne mes te Tiranes, ne Tirane te Re, tek kopshti Cicerimat, karta e rezidentit jane ca bidona uji qe zene vende parkimi dhe i shesin 100 leke. Rrumpallhane

2E9C7598-2D8C-4B97-99A7-72C81FBBF8B9.jpeg