kerkese urgjente per ajrimin e pallatit

Jetoj ne Pogradec lagja 3 ,rruga Kajo Karafili .Pallati ku banoj vetem pallat nuk mund te quhet pasi mungon ajrimi,dhe ambjenti rreth pallatit le shume per te deshiruar. Bashkia i merr taksat tona por deri me sot nuk i kemi pare ndonje investim te hairit ,pasi aty...
Lali Rrena

Lali Rrena

Perballe shkolles P.N.Luarasi gjendet kjo ngaster toke. Para 5 vitesh aty u dyndën krejt televizionet se Lali tha që ua ktheu lulishte banoreve. Shihe sot mashtrimin e...
Oborri cope-cope

Oborri cope-cope

Kur Lali Eri u bë kryetar i bashkisë oborri i pallateve tona kishte vetëm një gropë. Na premtoi se do rregullohej gjithçka,aman më jepni votën,thosh. Kur fitoi qysh javën e parë u duk me një grup të rinjsh e të rejash,bënë një pastrim të mbeturinave rreth e qark. Më...