Plehrat mal

Plehrat mal

Miredita, Dhe me kete foto nga Njesia nr 7 ngjitur me shkollen “Gustav Majer”, ju uroj nje dite te shendetshme. Shihemi ne darke… P.S. Te kisha nje peme per ate zot do ta mbillja aty…ah si nuk kam nje peme dhe nje...