Rruga Margarita Tutulani ne kaos

Rruga Margarita Tutulani ne kaos

Ketu tek rruga Margarita Tutulani, qe ne fakt eshte rrugice, makinat kalojne nga te dy krahet dhe po ashtu parkojne nga te dy krahet. Nuk e dija qe kjo s’ishte me nje kalim. Ku ka vend per dy kalime kjo rruge...

Fushat Multisportive Te Liqenit Artificial

Prej shume vitesh kto parqe kan qene pa pagese per te gjithe personat qe pelqejne sportin Tashme kto fusha konkretish ajo e Basketbollit eshte bere me pagese . E frekuentoj prej vitesh kete fushe edhe nuk me duket e arsyeshme qe Keshilli Bashkiak ta ktheje kete fushe...

Shkolla 17 Shkurti

Pershendetje! Kam nje shqetesim prane shkolles 17 Shkurti te Thesari. Problemi ka te beje me kanalet qe jan hapur ne rruge dhe nuk jan mbyllur qe prej 4 vitesh po ashtu edhe gropa ne rruge. Dorjani

Privatizim i parkimeve publike

Pershendetje si jeni? Ju shkruaj per te denoncuar gangsterrat e lagjes qe privatizojne parkimet publiket duke vendosur hekura. Kta njerez kane zene gati te gjithe hapsiren publike perpara pallateve duke vendosur hekura me brava ne vendet publike te parkimit. Problemi...

Bileta e Autobuzit

Dua te denoncoj cmimin e biletes qe paguajne aktualisht qytetaret ne linjen Tirane Petrele i cili eshte 100 lek te reja ose 1000 lek te vjetra. Fatorinot nuk japin bileta ne kembim te pageses por marrin vetem leket. Organizoni kontroll ne kete linje dhe verifikoni sa...