Qytetar

Qytetar

Jam nje qytetar ne njesine bashkiake nr 2, rruga zonja curre pallati 67/2, midis 2 pallateve nje zaptues profesionist ka ndertuar nje magazine pa leje duke duke zaptuar dhe duke i marr frymen 2 familjeve. Kryeinspektori i Imt tirane Mariglen Qato refuzon te prish...
Kjo osht Tirona jonë…

Kjo osht Tirona jonë…

E ku tjetër përveçse në Tiranë ndodhin këto! Në Astir sikundër në çdo lagje tjetër gjenden pellgje të tilla tek të cilat mund të kalosh vetëm me çizme llastiku ose me...
Lagja 13 Durres inertet pa mbledhur

Lagja 13 Durres inertet pa mbledhur

Kjo ehste lagja 13 ne Durres plazh ku nga termeti i 26 nentorit akoma nuk jane larguar inertet. Edhe pse kryeministri e tha ne mbledhje qeverie qe duhen hequr menjehere, ketu asnje nuk ka vene dore. Foto e dates 19...