Jam nje qytetar ne njesine bashkiake nr 2, rruga zonja curre pallati 67/2, midis 2 pallateve nje zaptues profesionist ka ndertuar nje magazine pa leje duke duke zaptuar dhe duke i marr frymen 2 familjeve. Kryeinspektori i Imt tirane Mariglen Qato refuzon te prish ndertimin pa leje sepse eshte mik me zaptuesin (gje qe mund ta vertetoj dhe nga facebook-u tij personal) ne dergim pergjigjen qe sjell, luan rolin e budallait dhe keqinterpreton ligjet dhe justifikohet me arsyen qe nuk nderhyn dot pasi ndertimi eshte mbi 10 vjet dhe ne kete rast imt tirane nuk ka kopetence, nderkohe kjo gje nuk eshte e vertete! Kerkoj ndihme ne lidhje me kte abuzim qe ben kryeinspektori.

IMG_20191023_133809-3.jpg IMG_20191105_101033-2.jpg IMG_20190714_122533_1-1.jpg Screenshot_20191230_150045_com.android.gallery3d-0.jpg