Rruge skandaloze- po na thyhen makinat

Rruge skandaloze- po na thyhen makinat

Zona ku unë banoj, ka një rrugë hyrëse (Sauk i Ri, Plepat-Rruga Dabish Juniku) e cila është ë asfaltuar dhe e ndricuar nga ana e Bashkisë (në vitin 2017). Megjithatë, kjo është vetëm për pjesën hyrëse, ndërkohë që rrugët e brendshme janë në një gjendje aspak të mirë....
Parkim

Parkim

Kjo makine ka kohe qe nuk leviz sepse eshte e prishur. Eshte nje vend parkimi qe nuk lirohet asnje here per banoret e tjere. Ju lutem merrni masa! Rrugica tek fakulteti...