Parku i liqenit artificial fushat e sportit

Përshëndetje , zoti kryetar i bashkise se Tiranes : Ndjese qe po ju shkruaj por jam i shqetësuar per tarifen e vendosur tek fushat e basketbollit tek liqeni artificial , konkretisht tek vëllezërit Frasheri . Fushen e basketbollit e mirembajme vet . Madje personalisht...
Rruga Margarita Tutulani ne kaos

Rruga Margarita Tutulani ne kaos

Ketu tek rruga Margarita Tutulani, qe ne fakt eshte rrugice, makinat kalojne nga te dy krahet dhe po ashtu parkojne nga te dy krahet. Nuk e dija qe kjo s’ishte me nje kalim. Ku ka vend per dy kalime kjo rruge...
Deda

Deda

Pershendetje! Ne qe po ju shkruajm jemi banoret e Pallatit Ndue Pali ju L.Beselidhja Rruga Shtraus ju kemi derguar edhe email ju dhe organeve te tjera ligjzbatuese problemi qendron se kemi bere disa her pedicion me firma nga te gjith banoret e pallatit per...

Fushat Multisportive Te Liqenit Artificial

Prej shume vitesh kto parqe kan qene pa pagese per te gjithe personat qe pelqejne sportin Tashme kto fusha konkretish ajo e Basketbollit eshte bere me pagese . E frekuentoj prej vitesh kete fushe edhe nuk me duket e arsyeshme qe Keshilli Bashkiak ta ktheje kete fushe...