Deda

Deda

Pershendetje! Ne qe po ju shkruajm jemi banoret e Pallatit Ndue Pali ju L.Beselidhja Rruga Shtraus ju kemi derguar edhe email ju dhe organeve te tjera ligjzbatuese problemi qendron se kemi bere disa her pedicion me firma nga te gjith banoret e pallatit per...