Fshat turistik me rruge te paasfaltuara dhe te pakalueshme

Fshat turistik me rruge te paasfaltuara dhe te pakalueshme

Ne nje nga pikat turistike bregdetare me te populluara si gjate dimrit ashtu edhe veres, nuk ka rruge per kalimtaret e jo me pas per makinat. Nje shi sa do i lehte e ben kete rruge te pakalueshme. ADRESA: Rruga ku ndodhet Hotel Restorant Venezia dhe Kevin. (Shume...