Ne nje nga pikat turistike bregdetare me te populluara si gjate dimrit ashtu edhe veres, nuk ka rruge per kalimtaret e jo me pas per makinat.
Nje shi sa do i lehte e ben kete rruge te pakalueshme.
ADRESA: Rruga ku ndodhet Hotel Restorant Venezia dhe Kevin. (Shume prane Hotel Flower)

20210405_110144.jpg