Pershendetje!
Ne qe po ju shkruajm jemi banoret e Pallatit Ndue Pali ju L.Beselidhja Rruga Shtraus ju kemi derguar edhe email ju dhe organeve te tjera ligjzbatuese problemi qendron se kemi bere disa her pedicion me firma nga te gjith banoret e pallatit per shkaterrimin e prones nga individ dyqanet pallati eshte me dokomentacion te rregullt lirisht i verifikueshem por problemi qendron se shkallet e katit te dyte kollonat e pallatit ka vendisur bunkier ne trotuar dhe Bashkia Lezhe as Prokororia dhe as Policia ska marr asnje mase do ishte mire qe te hiqen bunkieret ka vendosur ne trotuarin te rregullohen shkallet e katit te dyt nga bashkia kollonat i ka demtuar termet nuk eshte ne doren ton nuk eshte e pranueshme ne po te dergojme video foto qe ju lirisht e verifikoni . Presim nje zgjidhje nga ana juajj!!!
Me respekt Banoret e Pallatit Ndue Palit Lezhe.

F745AEFE-B696-4B53-9020-13CBCAC1B54D-1.jpeg 6F417141-3544-4A25-8664-B9F6E28E7174-0.jpeg