Ndertim ngjitur me shtepine e nje pallati egzistent

Ngjitut me shtepine time esht bere nje ndertese e cila dera e katit te pare esht ngjjtur me dritaren time dhe ka vendosur kondicioner tjegulla dhe nje porte metalike te cilen e ka zaptuar te gjjth territorin e lagjes e ka kthyer si prone private te tijen.kam ber te...
Mbeturina tek Komuna

Mbeturina tek Komuna

Tek ky segmenti i ri j Komunes se Parisit ka mbeturina neper trotuare qe nuk i pastron asnje nga personeli i bashkise. Dergoni dike se ky zhul ia prish bukurine edhe rruges se...
Plehrat mal

Plehrat mal

Miredita, Dhe me kete foto nga Njesia nr 7 ngjitur me shkollen “Gustav Majer”, ju uroj nje dite te shendetshme. Shihemi ne darke… P.S. Te kisha nje peme per ate zot do ta mbillja aty…ah si nuk kam nje peme dhe nje...