Jetoj ne Pogradec lagja 3 ,rruga Kajo Karafili .Pallati ku banoj vetem pallat nuk mund te quhet pasi mungon ajrimi,dhe ambjenti rreth pallatit le shume per te deshiruar. Bashkia i merr taksat tona por deri me sot nuk i kemi pare ndonje investim te hairit ,pasi aty hidhen plehra mbeturina ,dhe askush nuk thote asgje . Thuajse shteti nuk ekziston ! Shpresoj qe te ekzistoje qe ketej e tutje