Qytetet janë shtëpia jonë e përbashkët. Detyra për ta bërë dinjitoze jetën në bashkitë e Shqipërisë është e të gjithë shqiptarëve.

Bëj detyrën qytetare, denonco problemin me të cilin përballesh në qytetin ku jeton!
Kush flet, dëgjohet!

Në këtë platformë ju mund të bëni denoncimin tuaj me foto dhe tekst, duke specifikuar bashkinë dhe adresën. Denoncimi juaj do të shfaqet në faqe menjëherë.
Qëllimi i kësaj platforme është krijimi i një hapësire ku qytetarët të denoncojnë problemet dhe personeli i bashkisë të informohet për t’i zgjidhur ato.

Dërgoni denoncimin tuaj duke plotësuar fushat e kërkuara si më poshtë.

Ju lutem plotësoni fushat e kërkuara!
Ngarko foto

Infrastruktura

Infrastruktura

Kanalizimet e Ujrave të zeza Rr.3 Dëshmorët Yzberishte po na sëmuren Fëmijët i kam len punimet për gjysëm

Fshat turistik me rruge te paasfaltuara dhe te pakalueshme

Fshat turistik me rruge te paasfaltuara dhe te pakalueshme

Ne nje nga pikat turistike bregdetare me te populluara si gjate dimrit ashtu edhe veres, nuk ka rruge per kalimtaret e jo me pas per makinat. Nje shi sa do i lehte e ben kete rruge te pakalueshme. ADRESA: Rruga ku ndodhet Hotel Restorant Venezia dhe Kevin. (Shume...

Ndertim ngjitur me shtepine e nje pallati egzistent

Ngjitut me shtepine time esht bere nje ndertese e cila dera e katit te pare esht ngjjtur me dritaren time dhe ka vendosur kondicioner tjegulla dhe nje porte metalike te cilen e ka zaptuar te gjjth territorin e lagjes e ka kthyer si prone private te tijen.kam ber te...

Mbeturina tek Komuna

Mbeturina tek Komuna

Tek ky segmenti i ri j Komunes se Parisit ka mbeturina neper trotuare qe nuk i pastron asnje nga personeli i bashkise. Dergoni dike se ky zhul ia prish bukurine edhe rruges se re.

Plehrat mal

Plehrat mal

Miredita, Dhe me kete foto nga Njesia nr 7 ngjitur me shkollen "Gustav Majer", ju uroj nje dite te shendetshme. Shihemi ne darke... P.S. Te kisha nje peme per ate zot do ta mbillja aty...ah si nuk kam nje peme dhe nje lopate.

Lemsh trafiku

Lemsh trafiku

Nese jeni ne Durres dhe e doni akoma veten mos i bini nga autostrada