Ngjitut me shtepine time esht bere nje ndertese e cila dera e katit te pare esht ngjjtur me dritaren time dhe ka vendosur kondicioner tjegulla dhe nje porte metalike te cilen e ka zaptuar te gjjth territorin e lagjes e ka kthyer si prone private te tijen.kam ber te gjith procedurat tek imt me kan sjell letren dhe asnje veprim spo behet