Kam ardhur nga Italia kete jave dhe jam habit fare me kete qytet idiot ku s’gjen dot nje vend parkimi se i kane zene me bidona.
O erjon veliaj o maskara

51849A64-CC19-42B5-9BEC-A714A8ADE9B3.jpeg