Jemi banore te zones Rezidenca Kolombo, ne rrugen Kopshti Zoologjik – Liqeni i Thate.
Prane pallateve ekziston nje zone parkimi te cilen bashkia e shtroi me cakull ne qershor.
Eshte i vetmi vend ku ne si banore mund te vendosim makinat.
Ka disa dite qe ne kete zone parkimi jane shfaqur disa burra te cilet na kerkojne pagese per parkimin.
Nuk dime ku te ankohemi. Nuk vjen njeri te na jape nje zgjidhje. Jetojme ne periferi dhe perseri nuk kemi ku te parkojme.
Shpresojme qe ta lexoje dikush i pergjegjshem kete problem tonin dhe te gjeje zgjidhje edhe per ne banoret edhe per pronaret e tokes.

D3F6A85E-4A5C-43D8-83FB-9503B6819EB5.jpeg