Tirana-Kryeqyteti Europian i Rinisë 2022,
Pertej propagandes dhe mpirjes me fishekzjarre, pamjet e mengjesit ne nje lagje ne Unaze
Pallatet e qendres Concord. 5 maji

823E608C-ADE0-43FF-BBBA-E961AF048C8B-2.jpeg 2C977143-6712-441D-B9EF-484D7E850A1D-1.jpeg 585A9B2D-548D-4C5C-911E-1C41F8812A79-0.jpeg