Pershendetje
Nga termeti I shtatorit kishim disa demtime ne apartment te cilat sipas proçedurave we na thane I fotografuam dhe I derguam ne bashki. Me termetin e dt . 26 Jane shtuar demtimet . Duke ju bere me dije qe ska ardhur njeri ti shikoje as heren e pare as tani. Duke marre parasysh qe kete jave kane qene te gjithe te mbingarkuar dhe te stresuar por ju lutem dergoni ndonje ekip vezhgimi . Ish Astir, yzberisht, rr.Loni Ligori kompleksi Iliad ,kati I pare , shk.1

inbound4083622185665789170-4.jpg inbound7628448720716243563-3.jpg inbound3798326847065746646-2.jpg inbound8248285410127248835-1.jpg inbound4265296385701652726-0.jpg