Pallati 12, Rruga “Llambi Bonata” Kombinat
Pamje dhe situate Migjeniane
Mimoza Qello , invalide prej 16 vitesh me lot ne sy pohon indiferentizmin e shtetit dhe ben thirrje per ndihme e perkujdesje nga organet kompetente shteterore.

D7AD4490-97F3-4CDA-985F-7AD9FE3752AC.png