Pershendetje .Jemi nje familje ne Alliasku kemi nje shpi private dhe nuk jane plasaritje por jane me te thella mbasi jemi 5 anetar me aftesi te kufizuara ne degjim , ku kemi dhe gjyshen 87 vjece e duam te jemi te siguruar per banesen mbasi shtepia ka probleme por duam te njoftojme instancat perkatese . Ju faliminderit.

03F218A4-434A-407E-AE47-11279E3ED8C9-4.jpeg BE417348-A076-483A-8D01-BA6C1EC66EC9-3.jpeg 42BB1B75-9464-46C8-ACFC-8161FEE006AA-2.jpeg 484BEB51-5829-4976-B526-BEA33AA2365A-1.jpeg 86011BC9-3CF8-49AD-9A36-9AE8A2945307-0.jpeg