Urgjente!
Në shkozet të Durrëst ndodhet një fabrikë Italiane, por që e drejtojnë ca shqiptarë idiotë. Aty punon edhe nëna ime. (Punonte, jo më në fakt)
Të gjithë gratë punëtore janë thirrur nesër urgjent në punë, ose në të kundërt nuk do u jepet shpërblimi për vit të ri (Cfarë pafytyrësie).
Fabrika është 3 kat, nje kat është shkatërruar pothuajse komplet, dhe ata monstra do të fusin qindra gra me dhunën e parave për të punuar përsëri aty, pa asnjë lloj sigurie.
Le të shkojnë urgjent ekipet e vlerësimit dhe të bëjën inspektimin e objektit ose një tragjedi e rëndë mund të ndodhë.
Ne vertete nuk kemi leke, por ne dreq shkofshi ju bashke me kepucet tuaja o te marre.
P.S: Nuk është panik, mund të më arrestoni, por është thirrje për të shpëtuar jetë njerëzish.