Jemi 8 familje ne nje ndertese nje kateshe dhe nuk kemi pesuar deme nga termeti i 26 nentorit.ndertesa jone eshte e vjeter por jo e pabanueshme.bashkia na ka nxjerr nga shtepite tona prej 5ditesh pa na dhen asnje sjarim apo vendim te shkruar.Askush nuk na jep zgjidhje.flem ne rrug me femije dhe pleq.