Prshendetje jam nje qytetar qe duat te di nese eshte apo jo bashkia ne djeni per rrugen xhimi begeja ne selit e vogel tirane ku mmatrapazet e po na i bejen jeten me te veshtire per dite te rrugees qe eshte e amortizuar dhe me nje sens kalimi nje rruge qe eshte 7.5 t kalojne makina 36-40t ka shtet apo jo ne ket qytet. Flm

inbound1279789368849516650.jpg