Po i behet apel qeverise te reagoje per krimin mjedisor qe kryen ne vazhdimesi Bashkia Durres, nderkohe qe kjo bashki pas doreheqjes se kukulles se votuar por jo te zgjedhur, drejtohet nga kukulla e zgjedhur nga nje keshill bashkiak kukull i po kesaj qeverie.
Durresi po rrenohet, po qelbet, po ndeshkohet, per pergjigjen qe i dha ketij llum qeverisjeje ne votimin e 2019, ku qytetaret rrefuzuan masivisht te marrin pjese ne farsen e Vangjushit dhe Rames per zgjedhjet bashkiake.

862D9DCC-03D4-4A3F-856B-682DA34E81B4-1.jpeg C7E1C3D0-3F21-4565-81DB-31B9A5D68DBD-0.jpeg