Ja si eshte permbytur parku rinia pas shiut. Projekt i panevojshem dhe i bere keq ?‍♀️

7E45B93E-0070-444F-B660-63131001DBDB-2.jpeg 92FAC8F1-EFF7-4F0A-AF6F-06F241916D81-1.jpeg 2D045390-D624-49FB-897D-BCABB7563095-0.jpeg