Pamjet në foto jane tani live .
Po ndodh në Vlore
Në Vlore tek Uji I Ftofte po behet ndertim pa leje. Ne pronaret jemi në USA dhe e shohim nga camerat gjithcka . Kufitari me pronen tone në Uje te ftohte ka prishur murin e tij rrethues dhe ka zaptuar pronen tone duke Hyre në te dhe e rrethuar me blloqe betoni sic duket edhe në foto dhe video, marrim ne telefon Policine e Vlores dhe nuk reagon. Kemi gjithcka te regjistruar nga kamerat e sigurise prane objector tone. Jemi ankuar edhe ne Ambasaden Amerikane . Ju lutemi na ndihmoni ju

Sinqerisht

Jeta Zykaj
003472392249

13EEB6EC-86CE-426B-9D74-93AFB1AB1DE2-2.jpeg 680F2B5E-1E16-41D5-934F-BFDE2C0390BD-1.jpeg BFF5D0C2-4F50-44E4-ABC5-F95D53AA4080-0.jpeg