Pershendetje si jeni? Ju shkruaj per te denoncuar gangsterrat e lagjes qe privatizojne parkimet publiket duke vendosur hekura. Kta njerez kane zene gati te gjithe hapsiren publike perpara pallateve duke vendosur hekura me brava ne vendet publike te parkimit. Problemi eshte shume shqetesues pasi mund te krijoje konflikte ndermjet banoreve. Konflikte qe mund te rezultojne ne sherre banale dhe me pasoja per shendetin e individeve.
Bashki duhet te nderhyje menjehere ne heqjen me force te ketyre hekurave dhe te beje kontrolle te vazhdueshme pasi kta individide i vendosin perseri.

Ju faleminderit per mundesine e denoncimit. Ju uroj me te mirat.

Adresa: Rruga Vangjush Furxhi, (krahas rruges Myslym Shyri. Ne fillim te rrugices qe lidh Myslym Shyrin me shkollen 9 vjecare Pjeter Budi. Njesia Administrative 7. 1001.