Ketu tek rruga Margarita Tutulani, qe ne fakt eshte rrugice, makinat kalojne nga te dy krahet dhe po ashtu parkojne nga te dy krahet. Nuk e dija qe kjo s’ishte me nje kalim. Ku ka vend per dy kalime kjo rruge aman

520CDA44-F3E0-46C8-A793-091B961E8094.jpeg