Përshëndetje , zoti kryetar i bashkise se Tiranes : Ndjese qe po ju shkruaj por jam i shqetësuar per tarifen e vendosur tek fushat e basketbollit tek liqeni artificial , konkretisht tek vëllezërit Frasheri . Fushen e basketbollit e mirembajme vet . Madje personalisht kam vendosur dhe rrjetat e basketbollit me buxhetin tim . Reply … Ideja eshte qe jo te gjithe kane mundesi financiare per te paguar tarifen . Ndaj ju bej thirrje qe fushat te behen pa pagese qe cdo qytetar te kete mundesi te argetohet ne ambjentet e alternuara te sportit . ju lutem vendosni dorën në zemër dhe t’na kuptoni se është një dhimbje shumë e madhe për një sportist që shikon fushen dhe s’ka mundësi monetare për të luajtur